2009 m. sausio 31 d., šeštadienis

Oriflame kitu kampu

Šis įrašas yra komercinis ir skirtas įtikinti, kad naudinga užsiregistruoti Oriflame. Jei tai tavęs nedomina komentaruose gali neskaityti ir nieko nerašyti, aš juk įspėjau kam skirtas šis įrašas.

Dauguma mano sutiktų Oriflame konsultantų kaip argumentą kodėl verta registruotis nurodo galimybę uždirbti parduodant natūralią kosmetiką. Aš noriu argumentuoti kitaip. Užsiregistravus galima sutaupyti ir kartais net šiek tiek užsidirbti perkant natūralią Oriflame kosmetiką. Kaip?

Oriflame kompanija yra priskiriama prie MLM (multilevel marketing), lietuviškai tai daugiapakopio marketingo, kompanijų, tokių kaip Amway ir pan. Labiausiai noriu atkreipti dėmesį, kad pavadinime daugiapakopis marketingas nėra nieko sakoma apie pardavimą, o kalbama apie marketingą. Taigi užsiregistravus aš nesiūlau ir net neprašau prekiauti (nors jei norite galite ir prekiauti). Aš tik siūlau pirkti, ir pirkti pigiau. Kiek pigiau?

Oriflame leidžiamame kataloge nurodomos kainos. O registruoti pirkėjai perka 23 proc. pigiau. Taigi kam mokėti kažkam už atvežimą, jei galima nemokėti. Ar tai viskas?

Galima prekes gauti dar pigiau. Kiek? Praktiškai tiek, kad Oriflame dar primokėtu. Kaip?

Oriflame skaičiuoja kiek nuperkate Jūs ir kiek nuperka tie kurie buvo registruoti Jūsų arba registruoti Jūsų registruotų pirkėjų. Ir gražina kaip premiją nuo visos sumos. Tai teoriškai gali būti iki 21 proc. o praktiškai manau iki 12 ar 15 proc. Ir ta suma gali viršyti Jūsų nupirktų prekių sumą. Kaip tai padaryti?

Susisiekit su manim pasinaudomi dešinėje esančia gtalk nuoroda, arba parašykite man elektroninį laišką adresu kestutis eta kincius taškas lt. Aš galėsiu paaiškinti smulkiau.

Aukso kalnų neuždirbsite, bet sutaupyti, ypač jei Oriflame ir taip nusiperkate, įmanoma.

3 komentarai:

Rasa Balandienė rašė...

TAIP-PERKAME SAU PIGIAU IR DIDINAME SAVO NUOLAIDAS,T.Y.MAZINAME SAVO PERKAMU PREKIU KAINA ;)BEJE,PASIEKTI 21% IMANOMA!!!!PASIEKUS JI TAMPAMA DIREKTORIUMI IR GAUNAMOS PREMIJOS ;)

Unknown rašė...

Įmanoma pasiekti 21proc. lygį, bet neįmanoma gauti 21proc. nuolaidos, nes nuolaida dalinsis su kitais registruotais klientais. Dėl to ir sakau, kad tai galima pasiekti teoriškai.

Rasa Balandienė rašė...

Na tie 21% jau nebe svarbiausia,kai tapes direktoriumi gauni premijas ;)

Rašyti komentarą